Over Bodembox

Veilig en snel graven met BOX-Systemen

Bodembox

BodemBoX opereert als leverancier en verhuurder van graafsystemen in de Nederlandse en Belgische Grond- Weg- en waterbouw sector. BodemBoX is dealer van de fabrikant TWF die in 2020 een nieuwe fabriek opende in Heinsberg (DE) net over de grens bij Roermond. TWF levert kwalitatief hoogstaande Verbau systemen af, welke geproduceerd worden met de Duitse Grundlichkeit, Made in Germany. Alle systemen zijn voorzien van euro test certificaat.  Met het sterke assortiment en de goede ligging, is TWF een ideale partner voor BodemBoX.

GRONDKERING

Er bestaan diverse leveranciers van sleufbekisting sleufbekistingen, bodembox, putbekisting, rioolbekisting, sleepkist. Naar aanleiding hiervan heeft men in de markt ook diverse benamingen bedacht om het beestje een naam te geven. Sommigen noemen het Krings bekistingen, anderen noemen het rioolbekisting, geleidesysteem, glijkist of beschoeiing. Zelf systeem afhankelijk heeft men namen bedacht zoals daar zijn; sleepbak, trekbak, vaste boxen.

Missie

BodemBoX wil een trouw vast klantenbestand bedienen met BoX- systemen t.b.v. het veilig en snel uitvoeren van graafwerk met zo min mogelijk overlast en ruimte. BodemBoX wil daarnaast het bewustzijn van risico’s bij graafwerk verhogen en de algehele Grond- Weg en Waterbouwsector een stukje veiliger maken.

Visie

De Grond- Weg en Waterbouwsector en dan met name de infraprojecten, staan behoorlijk onder druk. Aan de ene kant hebben we klimaatverandering en energietransitie die om nieuwe infrastructuur vragen en aan de andere kant hebben de aannemers en grondwerkers te maken met personeelstekort en krappe marges. BodemBoX wil haar klanten ondersteunen bij het veilig organiseren van het graafwerk op de projecten. Daarbij wil BodemBoX meedenken in de visie en werkmethode van haar klanten en de snelheid en fleixbiliteit niet uit het oog verliezen.

Bodembox Service

De rioolbekistingen, graafsystemen of zoals wij ze noemen “de BoX-systemen” zijn standaard en daarin kan BodemBoX zich niet onderscheiden. Uiteraard hebben we gekozen voor een fabrikant “TWF” die een uitgebreid systemen aanbod heeft welke compatibel zijn met de meeste systemen welke al operatief zijn in de markt. Dus géén nieuwe bekistingssystemen die u niet kent of die niet passen op uw huidige riool bekisting systemen. Alleen de naam is anders! Waarin BodemBoX wil onderscheiden is in service. Op basis van onze ervaring hebben we de belangrijkste klantwaarden van u als klant bepaald en in een top 3 gezet:

  1. Snelheid (tijd is geld dus snelheid is belangrijk)
  2. Flexibiliteit (het moet voorradig zijn, het moet passen en het moet makkelijk zijn)
  3. Prijs (op papier is graven zonder voorzieningen het goedkoopste, grondkeringen mogen dus geen kostenverhogend onderdeel zijn. Wij laten u inzien dat dit niet het geval gaat zijn!)

Op basis van uw belangrijkste waarderingen, hebben wij ons servicepakket bepaald zodat u weet wat u van BodemBoX kan verwachten:

  • Offerte binnen een dag
  • Naast een offerte krijgt u een stukje advies voor de uitvoering graafwerk
  • Een werktekening bij elke offerte, zodat het duidelijk is wat we aanbieden en hoe u dat moet toepassen
  • Garantie dat we altijd een passend systeem op voorraad hebben

Meer weten

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.